SPA behandlingar


Kroppskrubb med helkroppsapplikation 40 min 

En djuprengörande behandling som ger din hud ny lyster. Behandlingen ökar blodcirkulationen och huden blir len och slät. Hela kroppen skrubbas med en skrubb som innehåller kaffe, choklad, havssalt, havtorn och mint.  Avlägsnar effektivt döda hudceller, öppnar porerna, stramar upp, drar ihop blodkärlen. Effektiv cellulitdödare!  Kroppen har aldrig varit så len.  Efter duschen appliceras kroppen med ekologisk kroppslotion. 

500 kr

Pedikyr lyx 70 min 

Behandlingen inleds med fotbad. Du bäddas sedan ned under mjuka filtar. Dina fötter peelas med en choklad/kaffepeeling som efterföljs av en ljuvligt chokladdoftande inpackning vilken får verka under infrarött ljus. Efteråt formar jag dina tånaglar och nagelband samt tar hand om lättare förhårdnader. Vi avslutar med en ljuvlig fot- och vadmassage. Avslutas med lackning om så önskas.  

Den här behandlingen kan ej göras om du har fot- nagelsvamp eller fotvåtor. Då rekommenderar jag att du går till en medicinsk fotvårdsterapeut. När dina besvär försvunnit är du välkommen till mig. 

700 kr


Chokladlyx 90 min  
Vi börjar med att skrubba och göra en inpackning på kroppen. Under tiden du ligger inpackad får du en skalpmassage som följs av en varm dusch. Efter duschen  följer en helkroppsapplicering med en ekologisk kroppslotion. Jag bäddar om dig och jag påbörjar en ansiktsbehandling, med rengöring, hudanalys,peeling, skin skrubber och portämning vid behov. Varma handdukar, mask, ögonkräm. Efter behandlingen är klar erbjuds du att njuta av en kopp te eller kaffe, lite frukt och choklad. Ha kläder som är mörkare då vissa av produkterna kan färga. 

1400 kr