Vet du vad du lägger på din hud?  

Huden är kroppens största organ och mycket av det du lägger på din hud tas upp av kroppen. Jag har därför  valt att arbeta med svenska, naturliga och ekologiska produkter så som Rosenserien, Chokladserien och produkter från Tre60naturkosmetik. 

 
 

Obalanser i huden kan yttra sig i att man upplever att man har en torr, känslig och fet hud. Ofta kan det bero på att man inte sköter sin hud på rätt sätt, kanske använder produkter som täpper till porerna och då kan huden få dessa problem. Det som är viktigt att tänka på är att produkter som man använder ska ha ett ph-värde så likt hudens eget som möjligt. Så en ph-värde på 5-6 är optimalt. Dessa finns till försäljning hos mig till bra priser. De är noga utvalda och av hög kvalité. Min förhoppning är att inga produkter ska stå oanvända i badrumsskåpet och att du kommer älska dem lika mycket som jag gör. 

 
 

100 % naturligt ursprung och hög halt ekologiskt innehåll Rosenserien satsar på kvalitetsråvaror som är verksamma eftersom de innehåller cellaktiverande ämnen. Allt innehåll är naturligt och växter och örter kommer i första hand från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier, konstgödslas och att de handplockas.

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Våra produkter är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Alla produkter är 100 % veganska samt godkända av Djurens Rätt och PETA. Sweden Eco är framtagen av RS Biokosmetik som under 35 år tillverkat naturlig hudvård

Choklad Serien är en svensk hud- och kroppsvård tillverkad i Jämtland av naturliga råvaror. Choklad Serien har tre huvudingredienser, choklad, kaffe och havtorn. Det är en fantastisk kombination där vi tar tillvara på råvarornas unika egenskaper. Choklad Serien tillverkas av en Svanenmärkt fabrik i Jämtländska Föllinge. De har med sin kompetens och erfarenhet hjälpt att ta fram dessa fina produkter. Choklad Serien innehåller produkter som efterfrågas av både kunder och terapeuter.