Vet du vad du lägger på din hud?

Huden är kroppens största organ och mycket av det du lägger på din hud tas upp av kroppen. Jag har därför  valt att arbeta med svenska, naturliga och ekologiska produkter så som Rosenserien, Chokladserien och produkter från Tre60naturkosmetik.


Obalanser i huden kan yttra sig i att man upplever att man har en torr, känslig och fet hud. Ofta kan det bero på att man inte sköter sin hud på rätt sätt, kanske använder produkter som täpper till porerna och då kan huden få dessa problem. Det som är viktigt att tänka på är att produkter som man använder ska ha ett ph-värde så likt hudens eget som möjligt. Så en ph-värde på 5-6 är optimalt. Dessa finns till försäljning hos mig till bra priser. De är noga utvalda och av hög kvalité. Min förhoppning är att inga produkter ska stå oanvända i badrumsskåpet och att du kommer älska dem lika mycket som jag gör.


Naturkosmetiska produkter

För att produkterna skall få användas inom naturkosmetisk hudvård skall råvarorna komma från växtriket, dvs. vara vegetabiliska, och delvis ekologiska och/eller vildväxande. I naturkosmetiska produkter används enbart förnyelsebara råvaror som kan skördas och som växer upp på nytt. Växterna som används är ekologiskt odlade eller vildväxande. Alla verksamma ingredienser kommer från örter, eteriska oljor, alger, tång och naturliga vitaminer. Alla produkter skall vara innehållsdeklarerade och ej testade på djur.


     Mer information om Rosenserien hittar du här:  https://rosenserien.com/