Ekologiska Ansiktsbehandlingar 

Ofta beror en obalanserad hud på att vi själva tvättat sönder hudens egna naturliga skyddsbarriär. Genom rätt behandlingar och med rätt produkter för just din hud, går det att läka och återställa hudens balans.

Anledningen till att boka in sig på återkommande ansiktsbehandlingar är att du ger dig själv egen tid med en avkopplande stund från vardagens alla sysslor samt att du får behandlingar som är djuprengörande, reparerande, återuppbyggande och återfuktande.


Du underhåller din dagliga hudvård hemma vilket jag kommer att informera dig om hur du gör den. Sedan rekommenderar jag att du bokar in dig på en ny behandling var 6-8 vecka. Vid ditt första besök så får du

20 % start rabatt på det lilla hudvårssetet innehållande rengöring, ansiktsvatten, fuktkräm.

Behandlingsmeny


Liten Rosendröm 50 min 

Vi börjar med rengöring och en hudanalys. Sedan peeling, varma handdukar, skin skrubber samt portömning vid behov. En anpassad mask läggs sedan på och du får vila med den i infrarött ljus. 

Lymfriktig och avslappnande ansikts-, nack-, ögon och dekolletage massage. Behandlingen avslutas med fukt för ansikte, ögon och läppar. Brynplock ingår om man vill. 

600 kr

Rosendröm 60 min/ Klassisk lyxbehandling 90 min 

Behandlingen inleds med rygg och nackmassage/ helkroppsmassage. Sedan följer rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, skin skrubber, portömning vid behov. Du får vila med en anpassad mask i infrarött ljus. Sen fortsätter vi med lymfriktig och avslappnande ansikts-, nack-, ögon och dekolletage massage. Behandlingen avslutas med en exklusiv fuktkräm, ögonkräm. Brynplock ingår om man vill. 

800/1200 kr Chokladdröm 60 min 

I denna behandling används härliga produkter som innehåller choklad, kaffe och havtorn. Behandlingen inleds med rygg och nackmassage. Sedan följer rengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov. Du får sedan vila med en mask i infrarött ljus och under tiden får du skalpmassage. Därefter får njuta av en ljuvlig ansikts-, nacke-, ögon och dekolletagemassage med varm chokladolja som förbättrar cirkulationen, hjälper kroppen avlägsna slaggprodukter och ger din hud ny energi och lyster massage som förbättrar cirkulationen. Behandlingen avslutas med en härlig fuktkräm, ögonkräm. Brynplock ingår om man vill.

800 kr 


Ansiktsbehandling för män 60 min

Vi inleder med avslappnande ryggmassage. Rengöring, hudanalys, peeling anpassad efter hudtyp, djuprengörande mask. Försiktig ansning av bryn om man vill, återfuktning och sedan avslutar vi med en skön ansiktsmassage.

800 kr